Bemutatkozom

 

1963-ban születtem Nagykanizsán, majd egy Tolna megyei kis faluban nőttem fel.Jelenleg Kapospulán élek feleségemmel. Fiaim Attila és Gergő a filmszakmában dolgozik.


A rajzolás végigkísérte eddigi életemet, majd 1996 óta a színek világában próbáltam megörökíteni a számomra érdekes és rám érzelmileg ható dolgokat autodidakta módon. Katonaként, rendőrként és szenvedélyes horgászként nagyon sok időt töltöttem és töltök ma is a szabadban, minden évszak és minden napszak jó ismerősöm így modellem is maga a kiszámíthatatlan, de a gyönyörű természet lett.


Alkotásaim legtöbb témáját az általam ismert és szeretett környezetemből merítem. Szeretném megmutatni az utókornak, hogy a mi generációnknak még ebben a profit éhes ( sosem elég ) világban is van valami olyanunk , ami nekik már csak fotókon, vásznakon lesz.


Talán hivatásomból kifolyólag is mindig a kézzelfogható, objektív valóságot szerettem, mely alkotó munkámnak is meghatározó eleme. Hűen próbálom az általam látott, érzett és tapasztalt világot visszaadni.


Alapvetően természet festőnek tartom magam, de ritkán elkalandozom más területekre is .


2005-ben a BM alkotóinak az Iparművészeti Múzeumban szervezett kiállításán fődajjat nyertem.
2013-ban bekerültem a WHO IS WHO MAGYARORSZÁGON Magyarország vezető személyiségeinek életrajzi enciklopédiájába.
2015-ben az a megtiszteltetés ért, hogy az Arts Directory MONMARTRE PARIS FRENCH festői közé kerülhetem.